Rólunk

Rólunk

Sziasztok!

Köszönjük, hogy ellátogattál a honlapunkra, és reméljük megtalálod, a Neked megfelelő terméket. Leginkább a Bassmaster versenyek többszörös nyertesei által használt műcsalikat hozzuk be Nektek folyamatosan Magyarországra, amellyel gazdagítjuk a piaci kínálatot és sokszorozzuk az eredményes fogások számát.

A webshop tartalmát folyamatosan fogjuk frissíteni és megpróbálunk a magyarországi halak számára igazán kívánatos és élvezhető gumikat, illetve wobblereket importálni. Ha ezzel vagy bármi mással kapcsolatban kérdésed vagy javaslatod merül fel, szívesen fogadjuk a Kapcsolat menüpontban, vagy Facebookon!

A csapat

A csapat jelentős része a Balaton északi partján perget, mindamellett, hogy folyamatosan járjuk a hazai vizeket, így bővítve tapasztalatainkat és a műcsalik kínálatát. Több éve húzzuk a vizet, kisebb nagyobb sikerrel és szeretnénk megosztani veletek élményeinket, megismertetni magunkat, mint sporttársat és barátot egyaránt.

Célunk, hogy több népszerű, viszont itthon kevésbé ismert, vagy nem forgalmazott termékhez hozzá juttassunk, a pergető horgászatot és a természetben töltött kikapcsolódást népszerűsítsük és egy kicsit felfrissítsük a pergető táskádat igazi Amerikából érkező cuccokkal.

Reméljük, élvezni fogod a honlap tartalmát!

ProLures Team

Spin and win

You have a chance to win a nice big fat discount. Are you feeling lucky? Login to give a spin

Click here